Informa .no
- Finn produkter, bedrifter, bransjer, regnskap, adresser, telefonnumre, kart
Ny rekord! Informa har nå over 138.000
unike brukere pr uke! (kilde: Google Analytics)
Finn produkt eller firma
Eksempel: Nokia N97, varmepumpe, rørlegger, Statoil

meglertakst

Her er du: Forsiden » meglertakst

Søk på meglertakst ga disse treffene:
Treff på: meglertakst

Residence Eiendomsmegling AS

Karenslyst Allé 2, 0278 Oslo
PRIVATmegleren Residence er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer. Basert på vårt konsept fungerer vi som eiendommens reklamebyrå med fokus på å finne det unike ved hver eiendom for å synliggjøre dette på best mulig måte overfor potensielle kjøpere. I den forbindelse benytter vi oss blant annet av profesjonelle fotografer og interiørkonsulenter, og produserer bransjens beste markedsføringsmateriell. Vi leverer med andre ord det ”lille ekstra” til konkurransedyktige betingelser.

Siste omtale:
Hei.
Vi har benyttet oss av Privatmegleren v/ Frode Bergsløkken. Han var en nabo som kom til oss og sa rett til oss AT HAN HADDE KJØPER PÅ VÅRT HUS.Vi sa vi ville ha takst og det skulle gå greit, salget skulle gå som fot i hose. Dette viste seg å være fulstendig feil!!! Vi måtte da ha visning. Bergsløkken lagde prospekt etter klipp og lim metoden. Jeg satt i flere timer for å rette opp faktafeil, ikke bare en gang , men 3 ganger!! Anonsene var feil!!!
Jan Kvebekk
Stikkord: Residence Eiendomsmegling enebolig borettslag leilighet eiendom villa residence utsikt megler aksjeleilighet oslo vest oslo vest 2-mannsbolig Andelsleilighet Bolig Boligkjøp Boligprosjekt Borettslagsleilighet Eiendomsmegler Eiendomsrådgivning Eierskifte Eierskifteforsikring Enebolig

Notar AS

Langveien 51, 6510 Kristiansund N
Notar er i lokalisert med kontorer i Kristiansund, Sunnmøre (Ålesund, Søre Sunnmøre og Moa), Stavanger, Sogndal, Sarpsborg og Fauske. På kontorene jobber det i alt 37 ansatte, som formidler ca. 1000 boliger i året.

Notar består i dag av et knippe kontorer som representerer høyt faglig nivå, med dyktige medarbeidere som vet hva som skal til for å oppnå gode resultater, og ikke minst; kontorer som har en historikk å vise til både hva resultater, gode kundeforhold og stor integritet angår.

Notar er det meste kjente varemerket i bransjen, en posisjon som er oppnådd gjennom å kontinuerlig tenke innovativt og utradisjonelt.

I Notar ser vi det som en stor fordel at vi ikke tilknyttet bank og finansvirksomhet. Vi bruker ikke tid til å selge lån, forsikring, spareprodukter. Som boligspesialist har vi kun fokus på salg av boliger, og ønsker å bruke all vår tid til å hjelpe våre kunder med å kjøpe og selge bolig.

Vårt kundeløfte er kvalitet, trygghet og hardt arbeid.
Siste omtale:
Realistiske forventninger til salg og interesse. Ekstremt tilgjengelig. Avtalen inneholdt også utgifter som skulle gå til andre enn megler(foto/våtromsrapport)så jeg fikk en god oversikt over alle mine kostnader i forbindelse med salg. Perfekt timing av salg, og til tross for at det kom inn kun et bud, var det over prisantydning. Ivaretar selger og kjøpers interesse på kontraktsmøte. Rutinert!
Stikkord: Selveier Borettslag Enebolig Bolig Tomannsbolig Hytte Fritidseiendom Leilighet Terrasseleilighet Selveierleilighet Borettslagsleilighet Rekkehus Takst Eiendom Eiendomsmegler Selge bolig Meglertakst Megler Verdivurdering Notar Notar Eiendom Notar Notar.no

Meglerhuset Arendal AS

Vestre Gate 3, 4836 Arendal
Din lokale eiendomsmegler

Meglerhuset Arendal er kjent for et sterkt personlig engasjement, god lokalkunnskap

og et høyt faglig nivå. Vi kjenner markedet, eiendommene og området til bunns, og det

sikrer både kjøper og selger en god handel.Vår erfaring – din trygghet

Hos Meglerhuset Arendal verner vi om kundens tillit, og lover aldri mer enn vi kan

holde. Til gjengjeld holder vi ofte mer enn vi lover. En eiendomshandel er en av de

største beslutninger og investeringer i ditt liv. Derfor sikrer vi deg overblikk, trygghet

og tilfredshet hele handelen igjennom.Samarbeide til din fordel

På salgssiden samarbeider vi med våre kolleger i Estate landet rundt. Vårt firma har

en utstrakt forbindelse med flere låneinstitusjoner. Vi kan derfor være behjelpelig med

å fremskaffe finansieringstilbud og utarbeide økonomiplan tilpasset ditt boligbehov.

I Gjensidige får du 2 måneders gratis boligforsikring. Videre tilbyr vi forsikring for

kjøper i HELP Forsikring og eierskifteforsikring for selger gjennom Protector Forsikring.

Det dreier seg jo om å sikre deg de beste vilkår for en god handel.Vi gir deg:

› Personlig og kompetent betjening

› Trygghet og overblikk gjennom hele salgsprosessen

› Gode finansierings- og forsikringsmuligheter

› Førsteklasses salgsprospekter

› Flott annonsering av din bolig i lokale medier og på internett

› Adgang til et stort og oppdatert kjøperkartotekMed vennlig hilsen
Meglerhuset Arendal AS

Stikkord: Eiendomsmegling eiendom verdivurdering megler salg bolig hus hytte leilighet selveier borettslag fritidseiendom kjøp takst meglertakst markedsvurdering salgsvurdering eiendomsmegler lokalkjent boligsalg hussalg Estate meglerkjede strandeiendom andelsleilighet

Garanti Eiendomsmegling Nedre Buskerud AS

Nedre Torggate 5/ 7, 3015 Drammen
GARANTI Eiendomsmegling tar seg av salg av alle typer boliger, med spisskompetanse på borettslagsleiligheter.Vi har jobbet med boligmegling i vårt lokalmiljø i en årrekke, og du kan føle deg trygg på at vi gjør vårt beste for å oppnå best mulig markedspris for din bolig! Du finner oss i Nedre Torggate 5/7 i Drammen, hvor vi har felles ekspedisjon med Nedre Buskerud Boligbyggelag.
Stikkord: Garanti Eiendomsmegling Eiendomsmegling Eiendom Verdivurdering Megler Salg Bolig Hus Hytte Leilighet Selveier Borettslag Fritidseiendom Kjøp Takst Meglertakst Markedsvurdering Salgsvurdering Eiendomsmegler Lokalkjent Boligsalg Hussalg Estate Meglerkjede Strandeiendom

Boligsamvirkets Meglerkjede Garanti Ba

Akersgata 41, 0158 Oslo
GARANTI eiendomsmegling Oppland AS, eies av boligbyggelagene på Lillehammer og Gjøvik. Garanti eiendomsmegling har et tett samarbeid med Lillehammer og Omegn Boligbyggelag (LOBB)og Gjøvik og Omegn boligbyggelag. Vi er en av de største aktørene i boligmarkedet i vårt område.
Det er viktig å velge en "kjentmann" når du skal selge din bolig. En eiendomsmegler fra GARANTI Eiendomsmegling kjenner ditt nabolag og lokalmiljø, aktivitetstilbud og skoletilbud, snarveier og sykkelstier - for å nevne noe. Dersom du bor i et borettslag eller sameie som vi forvalter, har vi sannsynligvis også bygget boligen din. Uansett har vi som megler en unik tilgang til informasjon om boligen, borettslaget eller boligsameiet du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne den beste informasjonen om nettopp din bolig, et viktig bidrag i det totale grunnlaget for god pris og en trygg handel.

Vårt hovedfokus ligger altså i lokalkunnskap og den personlige oppfølgingen vi kan tilby. I tillegg til våre meglere og deres støtteapparat i GARANTI Eiendomsmegling og boligbyggelagene benytter vi oss av dyktige takstmenn og fotografer.

Hva mer kan vi tilby? GARANTI-kjeden sørger for at alt salgsmateriell, som annonser og salgsoppgaver, preges av høy kvalitet og profesjonalitet. Hos oss annonseres alle boliger på finn.no, garanti.no, tinde.no og ny.no i tillegg til valgfri annonsering i GD eller OA.

Velkommen til en eiendomsprat med oss i GARANTI Eiendomsmegling Oppland AS.
Stikkord: Eiendomsmegling Eiendom Verdivurdering Megler Salg Bolig Hus Hytte Leilighet Selveier Borettslag Fritidseiendom Kjøp Takst Meglertakst Markedsvurdering Salgsvurdering Eiendomsmegler Lokalkjent Boligsalg Hussalg Estate Meglerkjede Strandeiendom Andelsleilighet

Larvik Boligbyggelag

Prinsegata 4, 3256 Larvik
GARANTI Larvik har meget sentral beliggenhet ved torvet i Larvik. Flotte vidunsutstillinger med gode proflileringsmuligeter av boliger. Kontoret selger alle typer boliger. Markedsføring, som blant annet inneholder gjentatte annonser i Østlandsposten. Internett annonsering på finn.no, tinde.no, zett.no, ny.no og garanti.no.
Stikkord: Eiendomsmegling Eiendom Verdivurdering Megler Salg Bolig Hus Hytte Leilighet Selveier Borettslag Fritidseiendom Kjøp Takst Meglertakst Markedsvurdering Salgsvurdering Eiendomsmegler Lokalkjent Boligsalg Hussalg Estate Meglerkjede Strandeiendom Andelsleilighet

Magnum Eiendomsmegling AS

Sognsveien 75 A, 0855 Oslo
PRIVATmegleren Ullevål Stadion ønsker velkommen inn i vår hverdag av sjeldne anledninger.

Å selge bolig er for de fleste en av de større økonomiske transaksjonene man går gjennom i løpet av livet. Alle bør være opptatt av at salgsprosessen foregår på best mulig måte, med fokus og kvalitet i alle ledd fra megleren.

Vår leveransegaranti sikrer prosessen, og vil, kombinert med meglers erfaring, være det beste utgangspunkt for en vellykket bolighandel. For oss er høyest mulig pris eneste alternativ

PRIVATmegleren Ullevål Stadion er spesialister på omsetning av din unike bolig. Våre meglere har lang erfaring, og er til enhver tid maksimalt motivert for at din opplevelse skal bli best mulig. Hemmeligheten ligger i godt arbeidsmiljø og en humørfylt hverdag. Kom innom vårt kontor og vi tar utfordringen.

Vi er opptatt av at du kan benytte oss som rådgivere også i en kjøpssituasjon. Husk at vi er i markedet til enhver tid og kan gi deg vår vurdering vedrørende pris og kjøpsprosess. Kanskje det er med på å gi den rette magefølelsen. Små marginer avgjør om du blir kjøper eller ikke. Øvrige økonomiske spørsmål kan vi raskt avklare gjennom vår kontakt i Nordea.

Kom innom vårt trivelige kontor eller ring oss dersom du vil ha en nærmere presentasjon.
Stikkord: Eiendomsmegling eiendom verdivurdering megler salg bolig hus hytte leilighet selveier borettslag fritidseiendom kjøp takst meglertakst markedsvurdering salgsvurdering eiendomsmegler lokalkjent Oslo Nordberg Ullevål Ullevål stadion Ullevål haveby Ullevål hageby

Sandefjord Boligbyggelag Al

V/sbbl Rådhusgata 24, 3211 Sandefjord
Stikkord: Eiendomsmegling Eiendom Verdivurdering Megler Salg Bolig Hus Hytte Leilighet Selveier Borettslag Fritidseiendom Kjøp Takst Meglertakst Markedsvurdering Salgsvurdering Eiendomsmegler Lokalkjent Boligsalg Hussalg Estate Meglerkjede Strandeiendom Andelsleilighet


Kontakt oss | FAQ | Bedrifter | Stikkord | Personer | Produkter
Tjenesten drives av Vestover AS. Copyright © 2014. Anbefalt i test, billigst og best!