Informa .no
- Finn produkter, bedrifter, bransjer, regnskap, adresser, telefonnumre, kart
Ny rekord! Informa har nå over 138.000
unike brukere pr uke! (kilde: Google Analytics)
Finn produkt eller firma
Eksempel: Nokia N97, varmepumpe, rørlegger, Statoil

Import

Her er du: Forsiden » Import

Søk på Import ga disse treffene:
Treff på: Import

Bil-service Personbiler AS

Nygårdsveien 79, 3221 Sandefjord
Bil-Service er et moderne og erfarent bilforhandler konsern som forhandler Ford, Volvo, Renault og Land Rover. Vi setter kunden i fokus og tilbyr tjenester til konkurransedyktige priser. Kvalitet, sikkerhet og miljø er våre kjerneverdier. Våre avdelinger er sertifisert etter ISO 14001 og ISO 9001.
Siste omtale:
Fikk pris på 4626 kroner. Når jeg skal hente bilen, koster det 6500 kroner, uten at jeg har fått beskjed om tilleggskostnader. De har heller ikke fått beskjed om å reparere noe utover servicen. Har spurt dem om hva som kreves for å oppgradere dieselvarmeren til manuell start, og dette skal de komme tilbake til. Får beskjed om at de nå har installert programmet, men at varmeren ikke fungere, for da må jeg inn med en vannpumpe til 6100 kroner. Spør hvorfor det koster mer enn avtalt, og får til svar at de måtte installere programvaren for å prøve om dieselvarmeren gikk (..) Det ble aldri avtalt at de skulle montere noenting, men sjekke opp i det. Resultatet er at jeg sitter med en meny som ikke funker, og heller ingen dieselvarmer. Kan dessverre ikke anbefale dem.
Stikkord: B?enger Bruktbil C30 Firmabil Focus Ford Import Laguna Land Rover Leasing Megane Mondeo Renault Reparasjon Sport V50 V70 Verksted Vestfold Volvo Xc Xc90 Bil

Treff på: Import

Regnskapsservice Fingar Sevre

Heggalleen 7, 3403 Lier
REGNSKAPSTJENESTER TIL FORNUFTIGE PRISER!

REGNSKAPSSERVICE er et autorisert regnskapsførerfirma som er medlem av NARF(Norges autoriserte regnskapsføreres forening). Vi fokuserer blant annet på å holde regnskapshonoraret til våre kunder lave. Regnskapsservice holder til i Lier(Buskerud) men tar på seg oppdrag i fra hele landet.

Mange selskaper opplever trolig at det "egentlige" arbeidet alt for ofte må skyves til side fordi det er tall og papirarbeid som bare må gjøres. Dersom du overlater de regnskapsrelaterte arbeidsoppgavene til andre vil kostnaden fort kunne bli spart inn. Det er mer lønnsomt at du bruker tiden din på det du kan best, uten å måtte slite med regnskap og tidsfrister.

Har 8 års erfaring, og kan tilby følgende regnskapstjenester:

• Regnskap
• Lønn
• Fakturering
• Remittering
• Betalingsoppfølging
• Firmaetablering
• Budsjettering
• Rapportering
• Årsoppgjør
• Ligningspapirer

Priser:

Bokføring, fakturering, lønn m.m. kr. 430. Årsoppgjør og ligningspapirer kr.480,-. Fastpris kan også avtales.
Siste omtale:
Jeg var utrolig sent ute med min selvangivelse og næringsoppgave grunnet økonomi.
Satte Fingar på saken, han fikk et budsjett å holde seg innenfor.
Dette klarte han veldig greit.
Samtidig hjalp han meg med å spare X antall tusen i baksmell, noe jeg satte utrolig stor pris på.
Jeg opplevde Fingar som en ærlig mann, som tok regnskap seriøst.

Han ordnet alt.
Det jeg gjorde var å sende han noen tall og vedlegg, deretter fikset han alt annet.

TAKK Fingar, veldig fornøyd med oppdraget.
Stikkord: Import World Wide World Wide

Treff på: Import

So Norwegian Design Eva-britt Ytterland

Keysers Gate 3, 0165 Oslo
Siste omtale:
Ett besøk hos Eva Britt kan vi virkelig anbefale.Ett besøk å du/dere kommer til å bli fast kunde hos eva britt.hilsen reidar å malin.
Stikkord: Detaljhandel Import Agentur Ytterland

Treff på: Import

Inter-import Kåre Lothe

Linevegen 10, 4340 Bryne
Siste omtale:
denne bedriften har opphørt for 10 år siden.. dette er bare ikke blitt registrert i brønnøysundregisteret...håper det blir en oppklaring derfra om dette
Stikkord: Import Inter

Treff på: Import

Auto Tunning Import Racing Limited

9998 Utlandet
Siste omtale:
Særdeles god kundeservice, hadde bil på reparasjon hos dem. Før dette hadde jeg prøvd meg hos hele 4 andre såkalte versteder, men ingen kunne hjelpe. Jeg hadde egentlig gitt opp, men tenkte å gi det en sjanse til, så jeg gikk til ATI racing. Der ordnet de det på et øyeblikk, og siden har bilen vært i godeste orden.
Stikkord: Import Auto Racing

Treff på: Import

Westby Import Og Exsport Steinar Westby

Lyngåsen 18, 1405 Langhus
Siste omtale:
Steinar Westby er under etterforskning for nye kriminelle handlinger , som narkotika , trussler og vold . Han er for tiden i Minsk i Russland men flere kriminelle leter etter han i forbindelser med svindel og trussler. Han er også kjent for å lage falske profiler på facebook av de han systematisk prøver å plage , så hold dere langt unna han , og slett han som venn på facebook.
Stikkord: Import

Treff på: Import

Zoorud Import Thomas Aarud

Steigabakkan 12, 7332 Løkken Verk
Siste omtale:
Useriøs bedrift som har prøvd og svindle. Jukser på faktura, akvariene og generelt utstyret han selger har dårlig/elendig kvalitet! Prøvde og reklamere flere ganger på defekte og feil produserte produkter uten hell! Styr unna denne mannen og hans lureri!
Stikkord: Import Postordre

Treff på: Import

Homestad Import Og Salg Av Hest

Glomså Gård, 4534 Marnardal
Siste omtale:
Svært missfornøyd med henne etter å ha kjøpt schæfer av henne. Hunden er nå 1,5 år gammel og ikke fått noe stamtavle. vaksine og chip måtte vi ordne selv.
Bare lover og lyver.
Stikkord: Homestad Salg Import Hest

Treff på: Import

Geir Henning Salg & Import Johannessen

Slettmarkveien 9, 4026 Stavanger
Siste omtale:
Helt elendig! Over 2 mnd siden jeg bestilte vare fra denna rørebøtta, batalt både frakt og vare, men ikke pokker om han får sendt de! Kommer bare med nye bortforklaringer!
Stikkord: Salg Import

Treff på: Import

Larsen Consult

Sinsenveien 7, 0572 Oslo
Siste omtale:
Sendte ubrukelige varer. Nekter å tilbakebetale
pengene til tross lovnader. Kjeltring spør du meg. Prøver å få ham ut som annonsør på Finn.no
Stikkord: Import

Prozent Regnskap AS

Prestegata 7, 4950 Risør
PROZENT tilbyr tjenester innen regnskapsføring, økonomistyring og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi har erfaring fra en rekke bransjer slik som handel/kjededrift, industri/produksjon, eiendom/utleie, bank/forsikring, tjenesteyting/konsulent og holding/investeringsselskap, og kan påta oss oppdrag for såvel små som større selskaper og konsern.

Har du behov for regnskapstjenester eller konsulentbistand, ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov, og tilbyr profesjonell oppfølging og konkurransedyktige betingelser.
Stikkord: Regnskap Webregnskap Web-regnskap Lønn Weblønn Web-lønn Rådgivning Økonomi Reiseregning Konsern Valuta Avdelingsregnskap Prosjektregnskap Pensjon Skanning Rapportering Grønt regnskap Elektronisk dokumenthåndtering Online Fakturering Betaling Remittering Kid Ocr Økonomistyring

Treff på: Import

Prosalg Import Niclas Enoksen

Høgdaveien 3a, 1415 Oppegård
Hei, mitt navn er Niclas Enoksen og jeg jobber som PT med hovedvekt på funksjonell trening og livsstil endring. Jeg kan mye om kosthold, og kan derfor også sette opp kostholdsopplegg spesielt tilpasset deg og dine behov. Jeg har fokus på enkel men meget effektfull trening som gir gode resultater på relativt kort tid. Første time får du gratis uten noen form for forpliktelse videre. Deretter tar jeg 490,- pr time. Er du ikke fornøyd etter ferdig trening og kostholdsopplegg, så får du alle pengene tilbake. Du kan kontakte meg 40563600. Mvh. Niclas Enoksen
Stikkord: Import

Treff på: Import

SR Wine Imports DA

Sørhalla 22 D, 1344 Haslum
Import og engrossalg av vin og brennevin. Kvalitetsvin fra hele verden med hovedfokus på Nye Verden viner. Vi jobber sammen med noen av de beste produsentene på kvalitetsvin fra bla. New Zealand, USA, Chile, Argentina.
Stikkord: Vin Brennevin Import Engrossalg Salg Sider Seresin Felton road Rocky gully Hvitvin Rødvin Vinimport

Treff på: Import

Bd Import & Export Steinar Ilebekk Dahle

Fekjan 39, 1394 Nesbru
Utfører regnskapsføring, bedriftsrådgivning, revisjon og tilhørende rådgivning.
Stikkord: Import Export

Treff på: Import

Thøgersen Import

Fuglevik Indre 1a, 1673 Kråkerøy
Multiimportør
Stikkord: Byggvarer Elektronikk Import Brygger Utrigger

Treff på: Import

Dimco Outsourcing Og Handelspartner Tormod Norsletten

Dragesmauet 1, 5010 Bergen
Dimco outsorcing og handels partner formidler varer og/eller tjenester fra Kina, til best mulig totalkostnad, i rett kvalitet og kvantitet, til rett tid, fra de beste og tryggeste kildene.
Stikkord: Kina Outsorcing Import Importere Produsenter Fabrikker Handel Kinesisk Norge Lav-kostnad Tjenester Kvalitet IT Handelsformidler

Treff på: Import

Advokatfirmaet Tore Tøtdal

Storgata 21, 2000 Lillestrøm
Advokatfirmaet Tøtdal MNA har vært etablert på Lillestrøm siden januar 2007, og bistår små og mellomstore bedrifter, samt privatpersoner, i hele landet.

Firmaet har også en rekke klienter i USA. Vi holder til i Storgata på Lillestrøm, i kontorfellesskap med Norpluss Revisjon AS.
Stikkord: Motorkjøretøy bil import eksport engangsavgift registreringsavgift Statens vegvesen feil mangler amcar usa amerikansk rett EU-rett EU fast eiendom avhendingsloven forbrukerkjøpsloven kjøpsloven kjøretøy eiendomsmegling arbeidsrett oppsigelse avskjed ansettelse arbeidsgiver

Treff på: Import

Næss Import

Nylinna 9, 3070 Sande I Vestfold
Datasolution kan hjelpe deg med dine dataproblemer, nyinstallasjoner, webdesign og de fleste tekniske løsninger på nett. Vår hovedgeskjeftigelse er design av hjemmesider og nettbutikker, og vi bruker kun de beste løsningene, for at du som kunde skal være sikret et stabilt og meget intuitivt grensesnitt for vedlikehold eller oppgradering av din hjemmeside eller nettbutikk.
Stikkord: Import

Treff på: Import

Trs Autoteknikk AS

Tothammer, 4380 Hauge I Dalane
TRS Autoteknikk A/S holder til på Drageland I industrifelt ved Hauge i Dalane i Rogaland. Vi driver autorisert norsk HKS virksomhet, og har erfaring med dette siden 1989. Vi kan tilby postordresalg samt salg over disk. Vi forhandler også en rekke andre bransjerelaterte merkevarer innen tuning. Alle bilmerker er velkommen selv om vi har spesialisert oss på japanske biler. På vårt autoriserte bilverksted kan du få utført det meste på alle bilmerker innen: reparasjoner, vedlikehold, service, EU-kontroll, feilsøking, motoroppbygging og oppbygging av biler til gate og race.

Stikkord: Acura Audi Autoteknikk Autotuning Bildeler Bilelektro Biltrimming Biltuning Blitz Blowoff Bruktbil Celica Centerforce Chevrolet Chiptrimming Civic Cusco Daihatsu Datsun Denso Dieselmotor Dumpvalve Dynamo Dyser Earls

Treff på: Import

Raos Consulting Roy Skjellaug

Skoglivegen 9, 3940 Porsgrunn
WPdesign - RaoS Consulting, er et internett selskap som tilbyr komplette nettløsninger som hjemmesider, blogg og nettbutikk. Våre løsninger baserer seg på åpen kildekode som Joomla! og Wordpress.

Med over 10 års erfaring innen IT drift, tilbyr vi også konsulenttjenester til små- og mellomstore bedrifter, samt privatpersoner i Grenlandsområdet.

- Serverdrift (Active Directory, Exchange etc.)
- Nettverksdrift / overvåkning
- Sikkerhet - virusproblemer
- Klargjøring, feilsøking, oppgradering etc. på PC

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
Stikkord: Webdesign RaoS Conusulting Wordpress Joomla! IT-drift Enkle websider Webdesigner Domene Webhotell Import Nettbutikk

Treff på: Import

Tor Erik Låksrud

Bårlivegen 41, 2870 Dokka
Ruud Engineering bistår deg fra idè til ferdig tegningsunderlag eller fremstilling av prototype - i samarbeid med våre partnere.
Stikkord: Import

Treff på: Import

Larsens Kinavare

Ålvikvegen 546, 5614 Ålvik
Vi er på Facebook.
Stikkord: Elektrisk Import

Brubakken-import

Meierivegen 2, 2340 Løten
RC leverandør på nett med utsalg i Løten Sentrum, med åpningstider som passer de fleste. Vår spesialitet er bil, allt fra ukjente til kjente merker. Anser oss selv som en av innlandets rimeligste og beste på deler og utstyr til de fleste merker.
Har vi ikke varen er det mulig vi kan skaffe til konkurannsedyktige priser.
RC klubber og enkeltpersoner kan også spare penger hos oss, ved innmelding i vår egen SuperSpareKlubb gir vi skalert rabattavtale for en rimelig årlig sum, klubber som handler mye gis egne avtaler etter gitte betingelser.
For mere info ta kontakt i åpningstiden.
Vi forhandler også Byron og Rapicon Fuel til fordelaktige priser.

Stikkord: Import Netthandel Hobbyartikler Rc Traxxas Amax drift elektrobil fly helikopter rcbil rcdeler deler nutech fg fs-racing rcshop rc-shop nitro bensinbil rcutstyr hobby batterier lipo billig

Treff på: Import

Auto Nord AS

Kongsveien 39, 9408 Harstad
Auto Nord AS er et Meca Car service bilverksted og butikk i Harstad. Vi selger også nye Kia og Daihatsu. Vi reparerer alle typer biler og skaffer deler til det meste. Har over 1 million kvalitets delenummer vi skaffer til konkurransedyktige priser.
Stikkord: Vinterdekk Verksted (bil) Veng Webasto Varebiler Usdeler Usbiler Traktorgravere Thule Stabilus Sparco Sonax Sommerdekk Slitedeler Skf Redskapsbærere Rallycross Rally Racing Purolator Piggdekk Pierburg Osram Omega Nybil

Treff på: Import

Norice Seafood AS

Gvarvgata 39, 3810 Gvarv
Importør av fersk og frossen sjømat til grossist og industri.
Stikkord: Fisk Skalldyr Import Engros Flying seafood Tunfisk Hiramasa kingfish Seabass Dorade Sushi Kamskjell Alaska pollock Torsk Sei Klippfisk Breiflabb Sjøtunge Bacalao Lutefisk Sprøbakt hoki Yellowfin tuna Bluefin tuna Wakame Abalone Snowcrab

Importhandel AS

5521 Haugesund
Importhandel A/S har lang erfaring innen import av elektronikk, spesielt innenfor bilelektronikk. Vårt mål er å tilby kvaltiets produkter til uslåelige priser, og yte så god kundeservice som overhode mulig!.

Idag tilbyr vi et bredt spekter av produkter innenfor Elektronikk, og vi øker utvalget hele tiden. Noe av det vi selger er: LCD Skjermer, Bilstereo utstyr, Xenon Lys, Video konvertere, LED belysning, Ryggekamera systemer m.m
Stikkord: Bilstereo ryggekamera elektronikk bil tilbehør xenon rammer original bilstereo ph målere import importhandel reparasjon GPS navigasjon 1din 2din multimediaspiller dvdspiller overvåkning reserve pærer LED belysning hovedenheter optiske intrumenter forsterkere høyttalere

Treff på: Import

Holmboe Matproduksjon Og Import

Vardeveien 1B, 3235 Sandefjord
Spesialist på koreansk mat, te, ginseng.
Stikkord: Import Catering Holmboe

Treff på: Import

Hammarstrøm Import DA

Åsebråtveien 4, 1605 Fredrikstad
Stikkord: Import

Treff på: Import

Global Import Trond Solstrand

Strand, 9310 Sørreisa
Stikkord: Import Solstrand Global

Treff på: Import

Regina Import V/Elisabeth R. Johansen

Erdalsvegen 11, 5306 Erdal
Stikkord: Import Regina

Treff på: Import

Øye Engineering & Import

Solbergvegen 12, 6200 Stranda
Stikkord: Import Engineering

Treff på: Import

Uno Import & Export Naila Tahir

Stovner Senter 22, 0985 Oslo
Stikkord: Import Export Uno

Treff på: Import

J Bøgelund Import

Vardheivegen, 4340 Bryne
Stikkord: Import

Treff på: Import

Teo-team Import Ans

Haugjordet 14, 1336 Sandvika
Stikkord: Import Team

Treff på: Import

Ahmed Import Ahmed Fiaz

KLAUS HANSSENS VEI 29 A, 5053 Bergen
Stikkord: Import

Treff på: Import

Båt-Import Mårten Rød

Østre vei 80, 1397 Nesøya
Stikkord: Båt Import

Treff på: Import

Jørssan Import & Export Chen Jin Hong

Tulipanvegen 10, 4100 Jørpeland
Stikkord: Import Jin Export

Treff på: Import

Leszek Majewski Import

Øbergveien 3, 1792 Tistedal
Stikkord: Import

Treff på: Import

Jam Import Kjell Rune Sylte

Admiral Børresens Vei 13, 0286 Oslo
Stikkord: Import Jam

Treff på: Import

Hell Import & Trading i Skavdal

Petrinebakken, 7517 Hell
Stikkord: Trading Import

Treff på: Import

Påsche-Import

Væretrøa 68, 7054 Ranheim
Stikkord: Import

Treff på: Import

Imko Import Agentur Ignaz Miklos Kolozsvari

Skoleveien 6, 1389 Heggedal
Stikkord: Import Agentur

Treff på: Import

Bjørn Holm Import

Kolbotn Terrasse 9, 1410 Kolbotn
Stikkord: Import

Treff på: Import

Rostad Import

Theresesg 23, 0354 Oslo
Stikkord: Import

Treff på: Import

Weje Import Wenche Kirkerud Jensen

Nordbyveien 93, 1734 Hafslundsøy
Stikkord: Import

Treff på: Import

Express Import Sabit Islami

Utvik, 4262 Avaldsnes
Stikkord: Express Import

Treff på: Import

Rolfs Import AS

5200 Os
Stikkord: Import

Treff på: Import

San-Ka Import Svein-Arne Nordstrand

Nyv, 6030 Langevåg
Stikkord: Import San


Kontakt oss | FAQ | Bedrifter | Stikkord | Personer | Produkter
Tjenesten drives av Vestover AS. Copyright © 2014. Anbefalt i test, billigst og best!