Informa .no
- Finn produkter, bedrifter, bransjer, regnskap, adresser, telefonnumre, kart
Ny rekord! Informa har nå over 138.000
unike brukere pr uke! (kilde: Google Analytics)
Finn produkt eller firma
Eksempel: Nokia N97, varmepumpe, rørlegger, Statoil

Bedrifter i Oslo (side 20)

Her er du: Forsiden » Oslo

Begrens område:

Søk på Bedrifter i Oslo (side 20) ga disse treffene:
Treff på: Oslo

Jfm Utvikling Jarand Fineid Millett

Vogts Gate 55a, 0477 Oslo
Utvikling av websider, både frontend og backend.
Videoproduksjon med vekt på etterarbeid.

Ta en titt på http://jfm.no for mer info.

Driv Arkitekter AS

Hoffsveien 23, 0275 Oslo
POULSSON / PRAN har som målsetting å være en kunnskapsbedrift med høye krav til kvalitet, kompetanse, samarbeid- og gjennomføringsevne. Vi tar utganspunkt i stedets og oppgavens potensiale. Hvert prosjekt er unikt, og blir til i nært og konstruktivt samarbeid med oppdragsgiver.

POULSSON / PRAN har et bredt samarbeidsnett innenfor en rekke fagfelter og kan dermed sette sammen team for de fleste bygge- og planleggingsoppgaver.
Stikkord: Andreas Poulsson Arkitekt Arkitekt Akershus Arkitekt Asker Arkitekt Barnehage Arkitekt Bærum Arkitekt Drøbak Arkitekt Enebolig Arkitekt Follo Arkitekt Larvik Arkitekt Oslo Arkitekt Sandefjord Arkitekt Ski Arkitekt Skole Arkitekt Tvedestrand Arkitektfirma Arkitektkontor Arkitektkontor Akershus Arkitektkontor Asker Arkitektkontor Bærum Arkitektkontor Drøbak Arkitektkontor Follo Arkitektkontor Larvik Arkitektkontor Oslo Arkitektkontor Sandefjord

Treff på: Oslo

Erlend Sevaldson Moe

Eiriks Gate 15, 0650 Oslo
Erlend Sevaldson Moe er et enkeltpersonsforetak med styrke i cafe og restaurantinteriør og retail. Jeg har fokus på smarte og effektive løsninger og sette dem til liv i stil og design. Min kunnskap brer seg ut i alle felt. Prosjekt blir presentert, detaljtegninger utarbeidet, moodboards blir presentert og alle aktørene får sine tekniske tegninger og oppfølging.

Jeg har gode og lange samarbeid med mine kunder og tar i mot korte og lange oppdrag.

Treff på: Oslo

Rasuli Dari Tolk

Lovisenberggata 21b, 0456 Oslo
Dari Tolk leverer tolke- og oversettigstjenester på følgende språk:
Dari
Persisk
Pashto
Tadsjikisk
Russisk
Russisk

Treff på: Oslo

Valiant Regnskap AS

Cort Adelers Gate 17, 0254 Oslo
Vi har 24 års erfaring fra regnskapsføring og rådgivning.

Vi er et byrå som ønsker å skape merverdi for klientene. Vi er med klientene i medvind og motvind, og verdsetter derfor en god relasjon hvor kommunikasjonen er åpen og ærlig. Utfordringer inspirerer oss, og du vil få den største merverdien hos oss fra tilleggsområdene strategi og konseptutvikling, markedsføring og salgsledelse. Dette ved siden av regnskapsføring, faktureringstjenester, lønningskjøringer, årsoppgjør osv.

Ønsker du å ha en støttespiller eller samtalepartner ved din side som ser mer enn bare kvitteringene dine så er du velkommen til oss!

Treff på: Oslo

Brand Management Group AS

Kirkegata 1-3, 0153 Oslo
Brand Management Group er en ledende rådgivingsvirksomhet innenfor merkevare og innovasjon.
Stikkord: Brand Management Merkevareledelse Innovasjon Stedsutvikling

Treff på: Oslo

Fridesign Hege Berge

Collettsgate 88, 0460 Oslo
Design, trykksaker, profilering.

Treff på: Oslo

Bonum AS

Gjerdrums Vei 12, 0484 Oslo
BONUM BYGG organiserer oppussingsjobben for deg fra tegnebrett til ferdigstillelse. Vi totalrenoverer ditt bad, kjøkken, eller hele din bolig dersom dette er ønskelig. Vi stiller med alle nødvendige håndverkere, og følger opp tett gjennom hele prosessen. Vi arbeider primært innvending i leiligheter og eneboliger på Østlandsområdet, men ingen oppdrag er for små eller for store innenfor privat eiendom, sameie/borettslag, industri eller eiendomsbygg.

Når du bestemmer deg for å pusse opp kommer vi på en kostnadsfri befaring. I etterkant vil du motta et fastpristilbud på hele jobben. Våre prosjektledere er alle norske og du vil få tildelt en som personlig følger opp deg og ditt prosjekt fra start til ferdigstillelse. Prosjektlederen koordinerer våre egne snekkere, malere, flisleggere, etc., slik at du kan være på jobb eller reise bort på ferie uten å bekymre deg for fremdriften.

Tidsbestemt oppdrag
Fastpris ihht. avtale
En kontaktperson du forholder deg til gjennom hele prossessen
Oversiktlig fakturering fra én leverandør

Treff på: Oslo

Comte Analysebyrå DA

Pilestredet Park 31, 0176 Oslo
I en verden som flommer over av informasjon er det vanskelig å få øye på hva som er relevant. Utfordringen er ikke i hovedsak å innhente informasjon, men å skaffe rett informasjon, identifisere de viktigste mønstrene og spesifisere hvordan funnene best kan brukes.

Comte Analysebyrå gjør denne jobben for deg gjennom skreddersydde datainnsamlinger, analyser og rådgivning.Vi har vår ekspertise innen analyse og rådgivning knyttet til organisasjons- og markedsutvikling. Vi tilbyr også analyser og konsulenttjenester knyttet til kultursektoren.

Treff på: Oslo

Miljøvaktmester AS

Ragnhild Schibbyes Vei 29, 0968 Oslo
Vi er forhandlere for Mitsubishi varmepumper og har F-gassgodkjente varmepumpemontører. Våre priser er nesten uslåelige.
Kontakt oss på post@miljovaktmester.no for et godt tilbud.

Trenger du vaktmestertjenester kan vi utføre dem akkurat slik du ønsker det. Vi tar på oss små og store oppdrag innenfor Oslos grenser.
Rent faglig er vi en ingeniør- og vaktmesterbedrift. Våre vaktmestre har utdannelse fra vaktmesterskolen og dette dekker de aller fleste vaktmesterrelaterte områder.

Treff på: Oslo

Fysioterapeut Og Akupunktør Rebekka Stackpole Dahl

Kolstadgata 1, 0652 Oslo
Physio Lab ligger rett ved Tøyen T-bane stasjon. Kolstadgata 1.

Treff på: Oslo

Oslo Kiropraktorklinikk - Christian Eidem

Almeveien 8, 0855 Oslo
Har du plager kan kiropraktorenn hjelpe deg. Kiropraktoren er spesialist på undersøkning og behandling av nerver, muskler og skjelett.
Stikkord: Kiropraktorklinikk Kiropraktor Akutt kiropraktikk

Treff på: Oslo

Fram Flyttetjenester Anders Elstrøm

Drammensveien 56 B, 0271 Oslo
Alt innen flyttetjenester for hjem og kontor. Utfører tjenester i hovedstaden og områdene rundt. Pakkmateriell, flyttevask, lagring. Fastpris på piano og flygel uavhengig av etg.

Aktiva Regnskap Og Data Hilde Camilla Hassel

Ullersmovegen 1, 2040 Kløfta
ARD er et moderne regnskapsbyrå som hele tiden søker å være tidlig ute med å utnytte ny teknologi. Dette gjør oss i stand til å kunne levere deg og ditt firma regnskaps- og økonomitjenester uansett hvor du befinner deg i verden.

ARD benytter kun internett baserte systemer.

ARD har som strategi å være kostnadseffektiv og dermed kan vi levere deg og ditt firma regnskaps-og økonomitjenester av høy kvalitet og til riktig pris.

Stikkord: Medlem i NARF Regnskap Lønn Årsoppgjør Fakturering Purringer Enkle web-løsninger Serverhosting oslo regnskap oslo

Treff på: Oslo

Thebiggerpicture Frode Granum

Eiriksgate 5 A, 0650 Oslo
Grafisk designer/webdesigner med bakgrunn fra Westerdahls School of Communication, Telenor og McKinsey & Company.

Har både små og mellomstore bedrifter som kunder, og kan tilby skreddersydde webløsninger med fokus på funksjonalitet og god design.

Jobber også med print og profileringsmateriell. Dette strekker seg fra kampanjer, brosjyrer, bannere, logo, til bedriftspresentasjoner i PowerPoint og malverk.

Treff på: Oslo

Advokat Harald Johannessen

Slemdalsveien 72, 0373 Oslo
Straffesaker, barnevern, barnefordeling, fast eiendom, arv, skifte, gjeldsforhandling
Stikkord: Advokat barnevern barnefordeling gjeldsforhandling straffesaker

Treff på: Oslo

Omsorg For Alle Milan Bukejlovic

Martin Borrebekkens Vei 29, 0584 Oslo
Omsorg for alle er et firma som leverer hjemmesykepleietjeneste til deg som ønsker å ha en trygg hverdag. I tillegg til det kan du gå hjelp med rådgivning om helseapparate der du bor . Våre brukere tilbys hjelp til stell, medisiner, sårbehandling. Vi samarbeider også med andre tjenesteytere. Firmaet "Omsorg for alle" gir veiledning i vanskelig livssituasjoner samt vi hjelper med tilrettelegging i hjemmet. Etter at du kontakter oss lager vi avtale om hjemmebesøk der vil vi kartlegge ditt hjelpebehov. Firmaet består av sykepleier og fysioeterapeut.


Treff på: Oslo

Andreas Rønningen

Jens Bjelkes Gate 42, 0578 Oslo
Driver med digital markedsføring samt grafisk design i form av logodesign, webdesign, bildemanipulering m.m.

Treff på: Oslo

Linn Helgesen Fysioterapi

Brochmannsgate 9, 0470 Oslo
Fysioterapi med ulike tilnærmingsmåter, blant annet triggerpunktbehandling med nåler, SET - sling excercise therapy, kinesiotaping, samt tradisjonell fysioterapeutisk behandling.
Stikkord: Fysioterapi Fysioterapeuter IMS kinesio slynger Redcord

Lox AS

C/O Concept Communication Oscars Gate 30, 0352 Oslo
Vi ønsker å utvikle og videreutvikle ideer for næringslivet - ideer hvor kommunikasjon ofte er selve nøkkelen til suksess. Gode konsepter, gode navn, god design, god reklame - kort sagt, en god helhet.
Stikkord: Kommunikasjon Konsept Design Reklame Branding Navneutvikling Strategi Merkenavn Grafisk design Logo Varemerke Konsept Nytt navn Fusjon Merke Symboler Foto Poster Dm Brosjyre Nettside Skisser Ideer

Treff på: Oslo

Dis. Interiørarkitekter Mnil AS

Sons Gate 7, 0654 Oslo
Dis. interiørarkitekter mnil AS
Design & interiørstudio

Dis. interiørarkitekter ble etablert i 2008 og tilbyr prosjektering av næringslokaler, offentlige rom og private boliger. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg.

Som kunde kan du forvente rask respons og personlig oppfølging. I alle prosjekter ligger fokuset på oppdragsgivers behov og visjon. Funksjonalitet og kvalitet ligger alltid til grunn ved utforming av løsninger.

Tjenester:

- behovsanalyse
- rådgivning
- oppmåling og registrering
- plantegning, snitt og oppriss
- konseptutvikling
- møbleringsplan
- belysningsplan
- farge- og materialvalg
- møbelvalg
- universell utforming
- design av spesialløsninger
- visuell presentasjon
- innkjøpsbeskrivelse
- tilbudsinnhenting
- bestilling og innkjøp
- tverrfaglige samarbeid
- oppfølging

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Treff på: Oslo

Nordic Total Da

Brugata 1, 0186 Oslo
Webleverandør, Firmaregistrering, Webhotell,Design av Web

Treff på: Oslo

Skandia Konferansebyrå Skbr AS

Seilduksgata 5 D, 0553 Oslo
Kursogkonferansepartner
Bestilling av kurslokaler, hotell, transport,konsulentoppdrag, fakturering, påmeldinger til kurs. o.l.

Treff på: Oslo

Boomfall Sound Wane

Løchenveien 22, 0286 Oslo
Promotion- Music -Event- Consert - DJ- Artist- Sound- Dance
Stikkord: Sound Reisearrangører

Treff på: Oslo

Staef Stephane Beyls

Underhaugsveien 28, 0354 Oslo
Vi er en gruppe konsulenter med høy kompetanse som leverer IT-tjenester for både bedrifter og privatmarkedet. Vi fokuserer på løsninger som er sikkre, effektive og lønnsomme.

Tjenester for små og mellomstore bedrifter.
Vi kan bistå med blant annet:

Tjenester:
Oppsett av nettverk
System Administrasjon
Drift av Servere og Arbeidsstasjoner
Backup
Sikkerhet
Brukerstøtte
Remote administrasjon
VPN løsninger
Hjemmekontor løsninger
Design (websider, reklamebannere, visittkort...)

Treff på: Oslo

Inventec AS

Elisenbergveien 5, 0265 Oslo
Inventec har over 20 års erfaring med IT, teknologi og service.
Våre sertifiserte konsulenter tilbyr deg noen av landeds beste IT-løsninger.

I vårt multimedia laboratorium designer og utvikler vi perfekte løsninger av høy kvalitet til deg eller din bedrift.
Deretter installerer vi og sørger for nøyaktig vedlikehold.
Om du er privat person eller bedrift ta kontakt med oss.

Vi tilbyr:

- Sikkerhet&Backup
- Marskinvare
- IT-drift og Support
- AudioVisuelt

Inventec tar på seg enkeltoppdrag, fast oppdrag eller ansvaret for alle IT-løsninger i din virksomehet. – Vi dekker ditt IT-behov på kort og lang sikt!


Vi er totalleverandør av IT-løsninger og produkter som støtter nåtidens behov.


Vårt overordnede mål er å ivareta langsiktig, utviklende og godt kvalitetsmessig kundeforhold. Dette gjennom høy kompetanse, flekibilitet, topp service, effektiv og strukturert gjennomføringsevne.


Dersom du søker en stabil, kompetent, tilgjengelig og kundefokusert samarbiedspartner er vi den rette.


Vi gjør din IT-hverdag lettere, mer effektiv og forståelig!

Treff på: Oslo

Computent AS

Fjordveien 3, 1363 Høvik
salg, service & support innen tele og data tjenester.
Stikkord: IT Data Konsulent Hjelp Bærum Oslo Htc. HP

Treff på: Oslo

Stovner Og Groruddalen Aut. Trafikkskole V/T Fossum

Stovner Senter 7, 0985 Oslo
Stovner og Groruddalen Trafikkskole har lokaler i Stovner Senter og har drevet kjøreopplæring for elever fra Stovner og Groruddalen siden 1983.
Stikkord: Groruddalen Aut Trafikkskole Stovner

Treff på: Oslo

Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange Da

Haakon Viis Gate 5, 0161 Oslo
Vi bistår selskaper og privatpersoner innen alle rettsområder og med en kvalitet og en service som du skal forvente fra ett av landets ledende og landsdekkende advokatfirmaer.

Ta gjerne kontakt på telefon for en prat om saken din
Stikkord: Advokat

Treff på: Oslo

Ruuds Guidingservice

C/o Unni Ruud Odvar Solbergs Vei 10, 0970 Oslo
Jeg formidler samfunnskunnskap og historiekunnskap, enten som guiding eller som foredrag. Guiding foregår til fots i Oslo, og kan tilpasses det kunder ønsker kunnskap om.

Ideel størrelse på en guidegruppe er mellom 3 og 20 personer.

Jeg er utdannet historiker fra Universitetet i Bergen, og har statsvitenskap som bi/støttefag.

Treff på: Oslo

Solco Bygg AS

Risv 1, 0374 Oslo
Etablert i 1978 = trygghet og erfaring! Vi påtar oss oppdrag i Oslo og Akershus. Planlegging, prosjektering,arkitekt, byggsøknad, gjennomføring, ferdigattest. Sameier-borettslag-næringsbygg-rekkehus-enebolig. Ombygg-tilbygg-nybygg-branntetting-soppsanering-rehabilitering. Fasade-tak-balkong-vindu-betong

Treff på: Oslo

Siv.ing. Jørgen Frøyd

Folke Bernadottes Vei 7c, 0862 Oslo
Vi kan gi råd og bistand, og utføre tjenester, innenfor fagområdene plan- og byggesak, plan- og bygningsrett, refusjonssak, fast eiendoms rettsforhold, tingsrett, landmåling/oppmåling, eiendomsutvikling, eiendomsutforming (herunder også jordskifte), grunnerverv (herunder også forhandlinger, verdsetting og skjønn), veiprosjekter (herunder også refusjon, kostnadsfordeling og utbyggingsavtaler) og ekspropriasjon.

Vi kan kontaktes på e-post froeyd@hotmail.com eller telefon 480 91 196.

Byggesøknad
Hvis du skal i gang med et byggetiltak, kan vi blant annet være:
- Ansvarlig søker
- En faglig og juridisk rådgiver
- En som kvalitetssikrer søknaden og/eller hele søknadsprosessen fram til endelig vedtak

Vi gir også bistand i en eventuell klagesak.

Refusjon og kostnadsfordeling
Den som skal opparbeide eller utvide privat eller offentlig vei, eller en felles avkjørsel, har i de fleste tilfeller rett til å kreve at utgiftene fordeles på alle eiendommer som benytter eller kan benytte den samme veien/fellesavkjørselen. Vi kan fordele kostnadene på alle eiere/festere som er forpliktet etter de ulike lovene (plan- og bygningsloven, vegloven, jordskifteloven) og få til minnelige avtaler om opparbeidelseskostnadene. Alternativt kan vi igangsatte en refusjonssak og kreve at kommunen fordeler kostnadene etter reglene i plan- og bygningsloven. På vegne av tiltakshaver (refusjonskreditor) håndterer vi en slik refusjonssak helt fram til endelig refusjonsvedtak.
Stikkord: Eiendom fast eiendoms rettsforhold plan- og bygningsrett arealprosesser byggsøknad byggesak plansak delesøknad reguleringsplan konsekvensutredning utbyggingsavtale tinglysing avkjørsel veisaker grunnerverv og forhandlinger takst ekspropriasjon ekspropriasjonsrett skjønn refusjon og kostnadsfordeling refusjonskrav refusjonssak refusjonskart utbyggingsavtaler eiendomsutforming

Treff på: Oslo

Kursleder Trine Gomsrud Nyfelt

Damfaret 14 B, 0671 Oslo
Veiledning for kosthold, vektreduksjon og trening etter Roede-metoden.

Treff på: Oslo

LabCraft AS

Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo
-
Stikkord: Aids Barcodes Bloodbank Bloodbanksystem Hemathology Isbt128 Labcraft Labcraft As Sia Transfusion

Treff på: Oslo

Bilingua-Norsk-Tysk Språkservice Cecilie Irene Luzi Fæste

Gabels gate 40, 0262 Oslo
Lang erfaring i oversettelse fra norsk (bokmål og nynorsk) og engelsk til tysk.
Stikkord: Tysk

A Pluss AS

Riisveien 1 C, 0374 Oslo
LØNNSOMT,ENKELT OG TRYGGHET
Lønnsomt: Alle oppgaverdu har tid og kunnskap til å gjøre selv bør du gjøre. Vi kommer inn der du mangler kunnskap eller kan bruke tiden din mer lønnsomt på andre oppgaver.
Enkelt: Sammen legger vi opp bedriftsrutinene som klart forteller hvordan, hvem og når oppgavene skal utføres.
Trygghet: Dette gir deg en trygghet for at beriftens økonomi og lover og regler blir ivaretatt.
Stikkord: Rådgivning firmaetablering og oppstartpakke regnskapsføring lønn rapportering årsoppgjør selvangivelse opprydding regnskapsfører autorisert regnskapsfører regnskapsføring regnskap Oslo føre regnskap enkelt regnskap billig regnskap regnskapsfører Oslo regnskap enkeltmannsforetak råd og regnskap kontoplan starte enget as starte eget eget firma starte egen bedrift starte as starte aksjeselskap

Treff på: Oslo

D. M - Security. Dag Arne Myhre

Lunden 30, 0598 Oslo
Jeg har nesten 30 års erfaring innen ordensvakt, vekter og ledsager / livvakt både sivilt og uniformert.

Treff på: Oslo

Krusesfoto Thomas Renè Kruse

Christian Michelsens Gate 9 B, 0568 Oslo
www.krusesfoto.smugmug.com også

Glasspaper AS

Brynsveien 12, 0667 Oslo
Glasspaper er Norges ledende kurssenter innen IT.
Gjennom en årrekke har vi hjulpet bedrifter og organisasjoner med å utnytte sine investeringer i nye IT verktøy. Glasspaper er markedsleder på opplæring innen Microsoft og Check Point. Vi er også en ledende aktør innen ITIL opplæring, samt at vi er autorisert testsenter for Prometric, Pearson Vue og Exin.
Stikkord: Kurs It-kurs Opplæring It opplæring Microsoft kurs Windows server Sql server Exchange server Visual studio Windows 7 Office Sharepoint Itil Check Point E-læring Testsenter Sertifisering Prometric Pearson Vue Exin Kompetanse Kartlegging

Treff på: Oslo

Itpartneren

Østmarkveien 37, 0687 Oslo
ITpartneren har lang erfaring i IT-bransjen, og kan bistå med blant annet følgende tjenester i Oslo og omegn:
■IT-support.
■Oppkobling, feilsøking og drift av nettverk, servere, pc’er og skrivere.
■Generell IT-drift.
■Rådgivning og veiledning innen IT-spørsmål.
■Bistand med driftsavtaler, reforhandlinger og fakturahjelp innen IT-tjenester.
■PC-problemer, installasjoner og virusrens.
■Oppsett og sikring av trådløst nett (wlan).
■Mobilsynkronisering av epost til for eksempel iPhone, Nokia og andre telefoner.
■Opprydding av kabling i datarom.
■Enkel prosjektstyring.

Treff på: Oslo

Youaremore Aja Humm

Vikingveien 5, 1170 Oslo
Musikk til konserter, bryllup, julebord, spesielle anledninger. Norges mest stilfulle strykere. Alle i denne strykekvartetten har Master of Music henholdsvis fra Amsterdam, Norges Musikkhøyskole og Barratt Due musikkinstitutt. Bred erfaring og spiller alt fra tangoer til Beethoven og Abba.
Stikkord: Musikk Underholdning Strykekvartett Jentekvartett Bryllup Eventer Begravelse Studiojobber

Treff på: Oslo

Oslo Bad & Renovering AS

Hoffsveien 16, 0275 Oslo
Oslo Bad & Renovering AS er totalleverandør av oppussingstjenester med spesialisering på bad. Vi fokuserer nesten utelukkende på totalrenoveringer av våtrom, og har opparbeidet oss solide rutiner og erfaringer i denne type oppdrag.

For baderomsjobber ønsker vi å ta ansvar for hele jobben, og opererer kun med fastpris som inkluderer byggematerialer og hele utførelsen – fra riving til montering av inventar. Ved å ta ansvar for hele prosjekter har vi større oversikt over innkjøp og utførelse, og vi kan planlegge jobben bedre i forkant og garantere for jobben i etterkant. For kunden sin del gir fastpris en bedre oversikt og større forutsigbarhet, uten overraskelser underveis.

Oslo Bad & Renovering bruker byggmaterialer av høy kvalitet og får alle våre kjemikalier fra italienske MAPEI - verdensleder på kjemikalier. Dette holder badet ditt tørt i tiår etter tiår!

I tillegg tilbyr vi markedets ledende fastprispakke, med inventar og flis fra våre samarbeidspartnere Bergersen Flis og Norfloor. Denne pakken er satt sammen for å gi best mulig verdi og er en kvalitetspakke tvers gjennom, med varer fra bl.a Hans Grohe og Dansani. Les mer om fastprispakken på våre nettsider.

Det gis 10% på innkjøp av alt av flis og inventar fra våre samarbeidspartnere, med gratis frakt og montering.

I Oslo Bad & Renovering fokuserer vi på kvalitet, personlig service og tett oppfølging. Tidsfrister overholdes strengt, med dagbøter for overskridelse.

Vi høye standarder og god forståelse for hva skikkelig kvalitet innbærer. Vårt mål er at alle våre kunder skal bli fornøyd!

Treff på: Oslo

Dor AS

Industrigata 65, 0357 Oslo
Er en meget profilert kokk som er kjent blant annet fra tv-programmet 'Hellstrøms Mesterkokk'. Har bred erfaring, og har bl.a jobbet som kjøkkensjef på stjerneretstauranten Feinschmecker, Gastronomisk Institutt og også noen av de beste restaurantene i verden.

Treff på: Oslo

Katarina Lundquist / Kattamedslips

Teglverksgata 9a, 0553 Oslo
Kommer fra Oslo og studerer Medier og Kommunikasjon ved Ullern VGS.
Gjør oppdrag innenfor foto, illustrasjon og grafisk design til en billig penge.

Treff på: Oslo

Appaloosa AS

Youngstorget 3, 0181 Oslo
Appaloosa er et kommunikasjonsbyrå som bistår sine kunder og samarbeidspartnere med unik kunnskap innen teknologi og innhold i både den analoge og digitale verden.

Med mer enn 15 års erfaring i software bransjen som utviklere, løsningsarkitekter og prosjektlerere har vi den kunnskapen som skal til for å sikre solide og skalerbare løsninger. Vår spesialtrente offshore utviklingsavdeling sikrer at du som kunde får høy kvalitet til lav kostnad.

Utviklingskostnad fra 350 kr. pr. time ekskl. mva.

Appaloosa Offshore kan tilby utvikling til en brøkdel av kostnadene, hvis man sammenligner med interne utviklere eller andre eksterne byråer.

Vi har en “No cure, no pay”-garanti. Du betaler kun hvis du får det 100% i tråd med forhåndsspesifiseringen.

Teknisk rådgivning som sparer deg for penger. Kun utvikle ting som ikke allerede eksisterer. Anbefaling av rammeverk som forhindrer ekstraarbeid når du skal over på nye plattformer.

I en periode hvor fokuset på ROI er enormt, blir det ekstra viktig å tenke smart i forhold til utviklingsvalgene. Ingen ville vel kjøpt en bil om var både dårligere og dyrere enn alternativet, så hvorfor skal man gjøre det når man går igang med en app.

Etter en del skrekkhistorier er det likevel naturlig at mange er skeptisk til offshore-utvikling, MEN det problemene er heldigvis et tilbakelagt kapittel. Lang erfaring og mange års tweaking av maskineriet gjør at du nå får levert både bedre, sikrere og billigere utvikleroppdrag enn noe annet sted i verden. Og det beste er at man slipper å selv måtte stå for overoppsynet.

CTO i Appaloosa Offshore, Alexander Viken, har 17 års erfaring med utvikling, og har bakgrunn fra både Ergo Group og Creuna. Allerede for 6 år siden var han igang med offshoring i India, og erfaringene på området har etter hvert blitt mange og gode. Han er garantist for at du får levert nøyaktig hva du vil ha, fra våre 21 topputdannede utviklere i Chandigarh, India.

Og hvilke prosjekter kan så Appaloosa Offshore levere? Så godt som alle! Vårt foretrukne programmeringsspråk er Microsoft.NET og C#. Og blant det som kan tilbys finner man, Web-løsninger og –portaler, Smartphone-app’er (både mobile web og native), Tablet-app’er (både web og native), Desktop software, Back-end-systemer.

Har kunden et bevist og uttalt ønske om valg på utviklingsplattform kan vi også utvikle løsnigene i Objective-C, Java eller PHP

Treff på: Oslo

Kim Camp & Nordic Safari Knut Ivar Mork

Ekebergveien 283, 1166 Oslo
Knut Mork`Great Safaris...caravan journeys,
bush-craft...comfort under canvas...a world
apart.(reg TM).
"KIM Camp & Nordic Safari"
"Wild Palm Safari-Club"
"KIM`s Great Safaris Kenya & Tanzania"

Treff på: Oslo

Collectio Kapital AS

Ryensvingen 2, 0680 Oslo
Vi leverer 100% gratis inkassotjenester til kunder av alle størrelser og innen alle bransjer.

Treff på: Oslo

Mobiweb Shahid Idrees

Erlends Vei 54, 0669 Oslo
Utvikling av løsninger for mobil og web.

Treff på: Oslo

Kanonhallen AS

Lørenvangen 22, 0585 Oslo
Om Kanonhallen
Kanonhallen er et unikt industribygg fra 1940-tallet og var tyskernes hovedverksted for produksjon og vedlikehold av våpen og kanoner under 2. verdenskrig. Kanonhallen har i dag en kombinasjon av originalt interiør og moderne påbygg og kan med sine 500 kvadratmeter og 8 meter høye tak huse en rekke ulike arrangementer i utradisjonelle omgivelser.

Personkapasitet
Kanonhallen har plass til 740 personer stående, 500 personer sittende uten bord og 350 personer sittende til bords. Med sceneteppe på flyttbar traverskran kan størrelsen på lokalet enkelt tilpasses antall gjester, eller det kan også skapes to separate rom. Dette gjør det mulig å ha middagen i den ene delen av lokalet og festen i den andre, eller avholde konferansen i den ene delen og spise lunsj i den andre.

Åpningstider
Alle arrangementer søndag til og med torsdag må avsluttes senest klokken 23.30, mens det fredag og lørdag gis anledning til å holde på til klokken 00.30. Mange synes dette er tidlig, men det har også sine fordeler å avslutte mens festen er på topp. De som ønsker å feste videre kan dra ut på byen og man unngår de ubehagelige situasjonene som kan oppstå når folk har fått for mye å drikke.

Mat og drikke
Det er ingen fast skjenkebevilgning på Kanonhallen og alle leietakere kan velge om de ønsker å organisere serveringen selv eller bestille denne tjenesten fra Kanonhallen. Kanonhallens cateringleverandør Kanon Catering kan levere mat til alle typer arrangementer, men leietakere er ikke forpliktet til å organisere catering igjennom disse og kan fritt velge leverandør av mat.

Treff på: Oslo

Stand Up Norge AS

Munkedamsveien 61, 0270 Oslo
STANDUP- TOASTMASTER/ KONFERANSIER – FOREDRAG – SJULT TEATER - MUSIKALSKStand Up Norge AS er en av Norges ledende leverandører av firmaunderholdning, og skreddersyr humoristiske innslag til ethvert arrangement:

ÅRSFEST – JULEBORD –KICKOFF – EVENT – SEMINAR – FESTIVAL – PRIVAT.Stand Up Norge AS har lang erfaring med å levere humor. Vi hjelper deg med å finne den optimale komiker til ditt behov! Hos oss velger du blant komikere i alle varianter – fra kjente, etablerte navn til nykommere i humorbransjen. Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er nøkkelord for Stand Up Norges gjennomføring!”GODKJENT MORSOM” – UANSETT HVA DU ØNSKER DEG!

Stikkord: Stand


Kontakt oss | FAQ | Bedrifter | Stikkord | Personer | Produkter
Tjenesten drives av Vestover AS. Copyright © 2014. Anbefalt i test, billigst og best!