Informa .no
- Finn produkter, bedrifter, bransjer, regnskap, adresser, telefonnumre, kart
Ny rekord! Informa har nå over 138.000
unike brukere pr uke! (kilde: Google Analytics)
Finn produkt eller firma
Eksempel: Nokia N97, varmepumpe, rørlegger, Statoil

Bedrifter i Oslo (side 20)

Her er du: Forsiden » Oslo

Begrens område:

Søk på Bedrifter i Oslo (side 20) ga disse treffene:
Treff på: Oslo

Digitalfjord.no AS

Toftes Gate 13 A, 0556 Oslo
http://www.digitalfjord ble født 2012, etter en periode med dyp reflekson og industrianalyse av grunnleggerne Erling Andersen og Khurram Ali. Innså vi at kreative digitale markedsføringsbyråer kan bli mer effektive i samarbeid med sine klienter mot reelle forretningsmessige mål ment for å gi avkastning på sine investeringer.

Dette ga grunnlaget for lanseringen av http://www.digitalfjord.no og en ny måte å tilnærme seg digital markedsføring på, forkortet som UMA (utdanning, markedsføring og automatisering). Teamet bak Digitalfjord leverer et system som beveger seg bort fra den tradisjonelle reklamebyrå fokus på kreative utmerkelser og hemmelighetskremmeri rundt digital markedsføring, og erstatter det med forpliktelse til å skape mer trafikk, flere prospekter og nye kunder.

Vi forstår at det kan være en utfordring å se etter en ny digitalbyrå eller søkemotoroptimalisering partner å jobbe med, spesielt hvis du er bekymret for å få de samme tvilsomme resultater du har opplevd i det siste.

Realiteten er at de fleste tradisjonelle byråer, webdesignere/utviklere, og såkalte "SEO-firmaer" ikke klarer å holde tritt med dagens raskt utviklende online markedsføringsstrategier. De fleste av disse bedriftene følger en tradisjonell tilnærming av ukritisk lenkebygging og høy søkeord tetthet. Det er en markedsføringsstrategi som rett og slett ikke fungerer lenger og Google vil lett oppdage disse manipulerende teknikker som kan føre til rasering av din rangering eller fjerne helt din oppføring fra søkeresultatene. Så, endre disse leverandørene er sannsynligvis det smarteste du kan gjøre som første steg.

Som en søkemotoroptimalisering pionér, vår tilnærming starter med søk. Vi tror at suksess med digital markedsføring avhenger av å forstå hvordan søkemotorer fungerer, hvordan folk bruker søk for å finne informasjon.
På Digitalfjord.com, tar vi en annen tilnærming til søkemotoroptimalisering. Små, mellomstore og store bedriftskunder elsker oss. Vi dominerer søk oppføringer ikke bare fordi vi har gjort SEO siden 1999 og har mer søkemotormarkedsføringserfaring, kunnskap og innsikt enn noen andre i bransjen, men også fordi vi forstår virksomheten din og hvordan du best kan nå dine kunder.

Alt vi gjør er utviklet for å hjelpe kjøpere finne deg og handle. Selv om de fleste av digital markedsføring og søkemotoroptimaliseringsverden er opptatt jakte de nyeste trender og moter, vil vi bare fortsette å legge vekt på våre kjerneverdier som er å bygge høy kvalitetsinnhold, lenker og en helhetlig digital markedsføringsstrategi som inkluderer Søkeordsannonsering (AdWords), Sosialemedier, Web- og analysestrategi m.m. Strategien er ikke nyskapende, men resultatene kan være det. Digitalfjord.no har også flere leads generende websider som http://www.billån.no eller http://www.xn--billn-pra.no, http://www.eiendomsmegleranbud.no, http://www.kompare.no m.m.

Hvis du heller vil være i forkant av søkemotoroptimalisering, i stedet for å prøve å plukke opp bitene etter den nyeste Google algoritme oppdateringen, da vil du elske måten vi nærmer SEO og søkemotoroptimalisering på.
Søkemotoroptimalisering alene er ikke svaret, langsiktig suksess krever en kombinasjon av strategi som inkluderer SEO, PPC, Lokal Søk, Sosiale Medier, inngående markedsføring, og mye mer. Ved å virkelig forstå disse begrepene skaper vi digitale markedsføringsstrategier fokusert på å koble bedrifter med folk de verdsetter mest.

Treff på: Oslo

Proff Håndverker Viorel Mihalache

Kristian Bogneruds Vei 21, 0956 Oslo
MALING, FLIS OG GULVLEGGING, SNEKRING, MURERARBEID.

Treff på: Oslo

Adam Miron Adamus Stein

Nielsenbakken 12 B, 1167 Oslo
GULVSLIPING TREGULV

Treff på: Oslo

Eli Hoch Simensen

Tante Ulrikkesvei 46 B, 0984 Oslo
Diplomert samtaleterapeut psykosyntese. Diplomert muskelterapeut. Veiledningspedagog. www.hochsimensen.no
Stikkord: Bevisstgjøring - kurs og foredrag. Samtaleterapi veiledning coaching. Klassisk massasje triggerpunktsbehandling. Litteratur: Himmelen i deg.

Treff på: Oslo

Malersvenn Bjørn Storsveen

Brobekkveien 80, 0582 Oslo
Vi utfører alt inn maling, tapetsering, sprøyting, gulvlegging, gulvavretting og rengjøring. Har også forbindelse med andre håndverkere.

Treff på: Oslo

Torkil Storli

Enebakkveien 34, 0657 Oslo
maler,snekker og murer/flislegger med gode refferanser og med 15 års erfaring i Oslo. rimelig pris og til avtalt tid. Bruker kun miljø produkter fra malingsleverandøren Beckers.
Stikkord: Torkil

Treff på: Oslo

Hoxhaj Malerservice

Hellerudstubben 36c, 0671 Oslo
Vi utfører alt innen malerarbeid
Stikkord: Malertjenester

Treff på: Oslo

Strak Salto Gøril Renate Nilsen

Kringveien 14, 1084 Oslo
Undervisning og opptredener innen ny-sirkus, hovedsaklig akrobatikk, dans og luftakrobatikk.
Stikkord: Skoler

Treff på: Oslo

Bemanningshjelpen AS

Galgeberg 3a, 0657 Oslo
Sascha Anonsen, daglig leder har over 10 års erfaring med rekruttering til forskjellige stillinger.
Han har mange års erfaring fra flere bemanningsbyråer og har nå tatt med seg det beste fra alle verdener og dannet Bemanningshjelpen AS.
Han har også brukt mange av disse årene på å rekruttere til osloskolen med stor suksess.
Vi stiller meget strenge krav til hvem vi tar inn og kun de beste får jobb hos oss.
Dette gjenspeiles i fornøyde kunder.
Vi gjennomfører grundige intervjuer hvor vi går igjennom alle papirer (CV, vitnemål og attester) samt kontakter flere referanser på alle våre medarbeidere.
De som skal jobbe med pedagogiske yrker må i tillegg skrive under på en egenerklæring samt fremlegge gyldig vandelsattest.
Du som kunde kan derfor være trygg på at du får en medarbeider som fungerer optimalt hos deg.
Om du ønsker bistand med rekruttering, personalutleie, organisasjonsutvilking, omstilling og eller trenger en kursholder for å få ned sykefraværet i din bedrift håper jeg du tar kontakt med Bemanningshjelpen.

Treff på: Oslo

Bfs17 AS

Gjerdrums Vei 5, 0484 Oslo
Vi har et lokalet til konferanse og kurs virksomhet som er tilgjengelig hele dagen, fra morgen til kveld. Vi har det meste av av AV-utstyr og whiteboard tavle. Kurslokalet vårt har dagslys, god ventilasjon og fri internett tilgang.

Lokalet har en helt ny kaffemaskin med alle mulige valgmuligheter. Det er også et lite kjøkken og et toalett.
Vi har 3 laptoper og en stasjonær PC som er mulig å bruke.
Det ligger sentralt Bergen sentrum, ca 10 min gå-avstand. Vi ligger rett ved siden av Dr. Wiesner som er en resturant/bar med mat muligheter.

Send oss e-post eller ring for tilbud.

Treff på: Oslo

Fotograf Steffen Aaland

Conradisgate 6, 0559 Oslo
Fotograf som gjør reklame, mote og kunstfoto. Se webside www.steffenaaland.com for eksempler.
Stikkord: Fotograf

Treff på: Oslo

Collectio Kapital AS

Ryensvingen 2, 0680 Oslo
Vi leverer 100% gratis inkassotjenester til kunder av alle størrelser og innen alle bransjer.

Treff på: Oslo

K/s Rør AS

Sandakerveien 98, 0484 Oslo
K/S RØR - En vanntett forbindelse – en rørleggerbedrift med sentral godkjenning
Våre kjerneområder er innen sanitær og baderom, varmepumpe, gulvvarme, radiator, kjøling og brannslukning i enebolig, blokk og næringsbygg, i tillegg til VA og utomhus.
Vi leverer god kvalitet til konkurransedyktige priser, ved å bruker seriøse leverandører og anerkjente produkter.
Stikkord: Rehabilitering Av Bad

Treff på: Oslo

Spekter Solutions AS

Karenslyst Allé 8 B, 0278 Oslo
Spekter Finans skreddersyr finansierings- og forsikringsløsninger for Nordiske leverandører. Vi tilbyr et totalkonsept og betjener både bedrifts- og privatmarkedet.
Stikkord: Finansiering e-handel

Treff på: Oslo

Cic Congress-incentives-conferences AS

Pilestredet 75 D, 0354 Oslo
C I C Gruppe & Spesialreiser as ble etablert i januar 1995 med det formål å tilby komplette løsninger for grupper/incentive arrangementer, møter, konferanser og kongresser i inn og utland. C I C har en kunnskapsrik stab som gir hvert arrangement det personlige preg arrangørene ofte streber etter i kombinasjon med høy kvalitet i alle ledd.

- Spesifiserte tilbud som inneholder full dokumentasjon.
- Web baserte invitasjoner/registrering
- Konkurransedyktige priser
- Personale med stor faglig bredde
- Effektiv håndtering
- Kreativitet / nytenkning
- Personlig service
Stikkord: Congress Conferences

Treff på: Oslo

Blue Siam AS

Fridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo
Blue Siam AS er et take-away kjøkken som tilbyr thailandske retter.

Treff på: Oslo

Bjerke Renholdstjenester AS

Sinsenveien 51, 0585 Oslo
Vi er 40 ansatte.
Stikkord: Vindusvask Vinduspuss Vasking Vaskebyrå Trappevask Trapperenhold Totalleverandør Av Renholdstjenester Tepperens Renholdstjenester Renholdsoppdrag Renhold Oslo Renhold Rengjøring Oslo Rengjøring Rekvisita Polishbehandling Papir Oppskuring Møbelrens Matteutleie Matteleie Hovedrenhold Hovedrengjøring Flytterenhold Datarens

Treff på: Oslo

Nikolaisen Eadvice

Erling Michelsens Vei 24 C, 1061 Oslo
eAdvice tilbyr komplette løsninger for utvikling av skreddersydde websider og webløsninger. Dette inkluderer prosjektledelse, rådgiving, arkitektur, design og programmering av løsningene.

eAdvice har konkurransedyktige priser. Ta kontakt for tilbud idag !

Treff på: Oslo

Produkt +oppdrag, Kristine Vintervold

Sofienberggata 33, 0558 Oslo
Frilans illustratør og grafisk designer med lang og bred erfaring.
Stikkord: Produkt

Treff på: Oslo

Sindre Alstad Øverås/bløtkokt

Tøyengata 38c, 0578 Oslo
Alle mulige cateringoppdrag er interessante. Har erfaring fra mange av de beste restaurantene i Oslo

Treff på: Oslo

3 Step It AS

Brynsalléen 4, 0667 Oslo
Leasing av IKT og ellers stort sett alle typer aktiva, unntatt registrerte biler.
Stikkord: Pc Leasing Leie Leasing It Forvaltning It Finansiering Finansiering Data Asset Management It Leasing Lease Av It Maskinleasing Leie Av It Operasjonell Lease Remarketing Brukt It Utstyr Pc Lease Pc Leie Leasingselskap

Treff på: Oslo

Painbucket Juliebø Remi

Hegdehaugsveien 21, 0352 Oslo
Grafisk Designer / illustratør.
Stikkord: Designere

Treff på: Oslo

Hjelpe Service Renhold Tiongson

Holmlia Sentervei 2, 1255 Oslo
Hjelpe Service Renhold er et relativt lite firma som har startet virksomheten i Desember 2009. Vi er i positiv vekst og i dag har vi til sammen 5 personer og vi tilbyr våre tjenester til både store og små bedrifter samt privat personer. Tjenestene vi tilbyr er: daglig renhold, byggrengjøring, rundvask, flyttevask, vindusvask, tepperens, møbelrens, skuring og bonning, renhold av trapper i borettslag.

Vårt mål er ikke å bli "stor", først og fremst tenker vi kvalitet og å ta vare på våre kunder.
Vi har startet virksomheten etter lang erfaring med alle typer renhold.

Treff på: Oslo

Sols Salong Steinhaug

Ekebergveien 208, 1162 Oslo
Laser klinikk på Haugerud legesenter.Ny laser teknikk kaldlaser,er ikke varm og brenner ikke vev.
Behandler både barn og voksne.Ingen smerter under eller etter behandling.
Laseren nullstiller cellene og hjelper kroppen til å reparere seg selv.
Ryggproblemer,nerveskader,betennelser/skader,smertelindring,frozen schoulder,idrettsskader,skader etter misslykkede opperasjoner,arrvev,pc arm/skuldre,sterssreduksjon,migrene.ME,tinitus,arr/strekkmerker,kviser/akner,organbalansering,kranie og kjertelbehandling,styrker psyken.
Vi har også ørelysbehandling og Detox fotbad.
Stikkord: Laserbehandling smertebehandling ørelys detox fotbad.

Treff på: Oslo

Eigils Vedlikeholdservice Eigil Vindorum

Sletteløkka 31 B, 0597 Oslo
Maling -Tapetsering-gulvlegging-rengjøring både små og store oppdrag iRogaland og Akershus

Treff på: Oslo

Medi-Care Mazurek

Uelands Gate 40, 0457 Oslo
Medi-Care.no - Massasjebenk og Massasjestoler
Medi-Care.no tilbyr massasjebenker, massasjestoler, behandlingsbenker og annet rehabilitering utstyr, medisinsk utstyr og sports medisine. Se vårt utvalg på www.medi-care.no
Stikkord: Alba Massasjebenk Atlet Benk Atlet Massasjebenk Bandasjer Behandlingsbenk Behandlingsbenker Behandlingsutstyr Cooling Tee-Shirt Elite Ozone Elite Ozone Olje Energy Oil Ergonomi Produkter Ergonomiprodukter Ergonomiske Produkter Hippo Barnevogn Massasje Benk Massasje Benker Massasje Stol Massasje Stoler Massasjebenk Massasjebenk Nettbutikk Massasjebenker Massasjebenker Nettbutikk Massasjebenker Netthandel Massasjestol Massasjestol Nettbutikk Massasjestol Netthandel Massasjestoler Massasjestoler Nettbutikk Massasjestoler Netthandel Medical Supplies Medicare Medisinsk Utstyr Nova Behandlingsbenk Nova Benk Pasientheis Pasientheiser Physical Therapists Equipment Physicool Rehabilitation Sportsbandasje

Memira AS

Sørkedalsveien 10 A, 2 Etasje, 0369 Oslo
Memira er ledende i Norge og Norden innen øyebehandlinger

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en øyebehandling kommer neste valg: Hvem skal utføre den? Hos oss kan du være sikker på at du blir behandlet av de mest erfarne øyelegene med spesialkompetanse, og at vi bruker den absolutt beste teknologien.

Vi har siden starten i 1990 vokst mye, og i dag er vi Nordens ledende kjede innen øyebehandlinger med nærmere 50 klinikker i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

En klinikk nær deg - 11 klinikker i Norge;

Bergen, Drammen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Lillestrøm, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ålesund

På Memira mener vi at tilgjengelighet er viktig for en god behandling. Derfor har vi satset på å ha mange klinikker over hele landet. Det gjør at du slipper å reise langt, du får personlig og tilpasset behandling med god service.

SE link til vår hjemmeside herStikkord: Laseroperasjon øyekirurgi øyeoperasjon synskontroll øyebehandling øyelaserbehandling hele Norge hele landet

Treff på: Oslo

Hacienda Film AS

Landingsveien 118, 0767 Oslo
Hacienda Film AS er et filmproduksjonsselskap i Oslo. Vi lager dokumentarer, informasjonsfilm og kunnskapsfilm, men har også bred erfaring med bedriftspresentasjoner, eventer og grafikk.
Hvis du har et prosjekt, en event eller en historie du vil dele med verden, kan vi hjelpe deg!

Treff på: Oslo

Tor Oddmund Suhrke

Ove Kristiansens Vei 10, 0751 Oslo
Basic fysioterapi er et privat institutt som er i tilkytning og ligger i samme lokaler som Basic treningssenter på Røa i Oslo. Vi har svært konkurransedyktige priser, bred kompetanse, kort ventetid, og i tillegg medlemsfordeler dersom du er medlem på treningssenteret.

Treff på: Oslo

Lucas Renholdsservice

Fyrstikkbakken 11d, 0667 Oslo
Vi utfører renhold av små til mellomstore kontorlokaler, restauranter, utesteder samt flyttevask.
Vi ønsker å tilby kunden vår god kvalitet på arbeidet vårt til en lav pris.

Treff på: Oslo

Rosa Sorgenfri Productions Turid Kristin Øveraas

Gydas Vei 28, 0363 Oslo
VENNLIGST SLETT MEG FRA SIDENE DERES:


Treff på: Oslo

Advokat Peter W. Schjølberg

Fridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo
Trenger du advokat? Vi bistår innen privat- og forretningsjuridiske spørsmål. Et innledende råd eller henvendelse koster ingenting.

Treff på: Oslo

Lj Kvalitetsrenhold Jansavicius

402 Seterbråtveien 75, 1271 Oslo
LJ Quality Services!


Profesjonell renhold til rimelig pris.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen renhold. For oss er det viktig at kundene våre blir tatt godt vare på. Vi vil alltid yte maksimalt for at de blir fornøyd.

Våre tjenester:

Husvask
Trappevask
Renhold av kontorer og lokaler
Fast renhold
Flyttevask

Vi ønsker å være din profesjonelle samarbeidspartner innen vask og renhold. Vi betjener både firmaer og privatpersoner. Har du behov for fast renhold hos bedrift? Vi ordner saken!

God service har alltid vært i høysetet hos oss, det er tross alt våre kunder vi lever av.

Vi tilbyr fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd kommer vi tilbake og vasker slik at det blir enighet i forhold til kontrakten.

Vi tilbyr pris per kvadratmeter eller totalpris for hele jobben inkludert mva. Vi kommer gjerne også på en gratis befaring dersom det er behov for det.

Ring oss eller send oss en e-mail i dag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud!

Treff på: Oslo

Fotograf Magnus Aspelin

Ottar Birtings Gate 7a, 0268 Oslo
Frilans fotograf basert i Oslo. Tar oppdrag i kategoriene; Arkitektur, mote, reklame og produkt.
Stikkord: Fotograf

Treff på: Oslo

Grønland Beboerforening

Grønland 28, 0188 Oslo
Interesseorganisasjonen for Grønland og Nedre Tøyen i bydel Gamle Oslo.
Stikkord: Grønland Tøyen Velforening Byutvikling Bydel Oppvekst Østkant Oslo Bjørvika Vaterland Akerselva Grønlandsleiret Tøyengata

Treff på: Oslo

Architecture In Global Essential Systems Ans

Rosenkrantzgate 10 A, 0159 Oslo
arkitektur i alle former
Stikkord: A-G-E-S Age Ages Architecture Art Britt Sørlie Ga Global Architecture Gps Hyperbuildings Jelle De Haan Mathias Harang Moma New Towns Urbanism Systems Global

Treff på: Oslo

Øgård Event

H0408 Bygdøy Allé 35, 0262 Oslo
Dj som spiller til ulike arrangementer, privat eller for utested.

Treff på: Oslo

Ppa Praktisk Personlig Assistanse Tycho D Castberg

Gullkroken 7, 0377 Oslo
Tjenesteytelse. Hagearbeid, shopping, kjøring, montere "flate pakker fra Ikea", henge opp bilder og eller gardiner.

Kort sagt, si hva du trenger hjelp til og jeg vet om ppa kan hjelpe!

ppa har også ansvaret for hus og hjem på fast basis og ved fravær (ta inn post, vanne planter, sjekke lyspærer og temperatur om vinteren osv.

Sjekk www.ppa.no for alle ønskede/nødvendige referanser. Gjensidig tillitt er indiskutabel. Jeg har også kjøreseddel.

Fortrinnsvis oppdrag i Oslo og ikke innenfor Ring 2 pga parkeringsproblemer. Det koster oppdragsiver for mye å betale for mertid til å finne sted å sette bilen/for langt å bære verktøykasse.
Stikkord: Personlig Praktisk Assistanse

Treff på: Oslo

Renhold Service Drift Limited

Beverveien 29, 0596 Oslo
VELKOMMEN TIL RENHOLDER SERVICE DRIFT!

RENHOLDER SERVICE DRIFT er en renholdsbedrift som i løpet av kort tid har utviklet seg. Etter en kjempe suksess i Kristiansand, har bedriften startet å leverer tjenester i Oslo også.

Vi utfører alle typer oppdrag innen renhold, både for privatpersoner og bedrifter.

Bedriften vektlegger en miljøvennlig profil. Dette anses viktig for oss, samtidig som vi kontinuerlig jobber for å bli bedre. Vi har en målsetting om å utmerke oss når det gjelder kvalitet, punktlighet, oppfølging av våre kunder og ansatte som får en grundig opplæring og dermed utfører et meget godt arbeid.


Vi har også gleden av å kunne tilby en uforpliktende befaring i samarbeid med kunden for å lage en løsning spesielt tilpasset kundens behov. Kunden har muligheten til å velge arbeidsomfang og kvalitetsnivå etter deres behov og pris.

Treff på: Oslo

Dicentia Norway AS

Sandakerveien 114 A, 0484 Oslo
Nordens største leverandør av cd,dvd og vinyl.

Treff på: Oslo

Aiello Eventyr

Schweigaards Gate 58e, 0656 Oslo
Kultur reiser: Amalfi/Sorrento m/ Ibsen & Co
Event med skuespillere, sang, dans

Treff på: Oslo

First Hotel Millennium

Tollbugata 25, 0157 Oslo
First Hotel Millennium
First Hotel Millennium er kåret til Norges ledende forretningshotell og ligger i sentrum av Oslo, med gangavstand til byens severdigheter. Dette elegante byhotellet, har komfortable rom med innredning av tre. Vi har flere suiter, og på toppen av hotellet finnes rom med balkong og fantastisk utsikt over byen. Vårt konferanserom tar opp til 12 personer.

Stikkord: First hotel møte overnatting restaurant oslo losji

Treff på: Oslo

Malerikonservator Anette Høyer - Høyers Restaureringsatelier

Oscars Gate 71, 0256 Oslo
RESTAURERING AV MALERIER.
Kvalitet gjennom mer enn 30 år.
Erfaring gir trygghet.
Faglig godkjenning gir trygghet.
Personlig service, profejonell oppfølging og alltid å holde det jeg lover.
Jeg gir alltid bindende forhåndspriser.

Allkopi As Avd 800 Hmg Administrasjon

Hans Møller Gasmanns Vei 9, 0598 Oslo
Allkopi tilbyr kopi, print og trykk i store og små formater, kontortrykksaker, grafisk design og tilrettelegging, offset- og digital trykk, messe- og utstillingssystemer, skanning, elektronisk markedsføring, prosjektverktøy og FM-tjenester. I tillegg tilbyr Allkopi mange spennende produkter til privatmarkedet som trykk av egne motiver og reproduksjoner på aluminium, akryl/glass, puter, tapet, lampeskjermer m.m.

Allkopi er Norges største kjede innen grafisk bransje. Allkopi ble etablert i 1957 og har 20 heleide avdelinger med 230 ansatte og en omsetning på ca 270 MNOK. Vi er kjent for kunnskap, kvalitet og god service. Allkopi er en del av Service Point konsernet med virksomhet i 9 land.
Stikkord: Kopitjenester Trykkeritjenester Elektronisk markedsføring Storformat og messesystemer Skanning og arkivløsninger Interiør og dekor

Treff på: Oslo

Embassi AS

Øvre Vollgate 9, 0158 Oslo
Fakta
Startet i 2003 som egen virksomhet, men med lang erfaring fra andre selskap forut for etableringen. Vi er lokalisert i Øvre Vollgate og vil gjerne ha nærhet til våre kunder. På den måten mener vi å kunne yte best service for kundene. Vårt hovedfokus er løsninger basert på Microsoft produkter.

Vi har erfaring fra servere, nettverk, internett og e-postløsninger, generell backup og vedlikehold av antivirusløsninger, økonomisystemer og ulike kundehåndteringssystemer. Embassi AS har Visma sertifiserte konsulenter. Vi leverer alt innen hardware og software.

Hvordan hjelper vi våre kunder?
Har som mål å være bedriftens IT avdeling, og ivareta alt innen nettverk og kommunikasjon. Dermed ivareta kundens interesser i samspill med flere leverandører. Målet vårt er å være ditt kontaktpunkt mot alle eksterne leverandører slik at du får et it-system som er tilpasset ditt behov. Ved å bruke Embassi AS som leverandør vil vi benytte av alle ressurser vi har tilgang til for å gi dere et godt system, både teknisk og økonomisk.”
Stikkord: Øvre Vollgate Visma Support Sony Server Samsung Panda Antivirus Panda Online Backup Nettverk Nec Microsoft Mailhosting Mail Hosting Itrådgivning It-rådgivning It Drift Ibm Hewlett Packard Hewlet Packard Epost E-post Datasupport Dataproblemer Data Support

Treff på: Oslo

Abs Bygging & Oppussing Vladimir Grehov

Veitvetveien 3a, 0596 Oslo
Vi er et firma som har sentral godkjenning av foretak, våtromssertifikat og tar på seg oppdrag innen:

NYBYGG

TILBYGG

ELEMENTHUS

REHABILITERING

OPPUSSING

BAD

KJØKKEN

Tømrer/snekkererarbeid

Mur/puss, steinlegging/flislegging

Maling/tapetsering m.m.


Org.nr. 887 578 982 MVA
Tlf. 456 66 223
e-post: post@absbo.no
webside: www.absbo.no
Stikkord: Bygging Abs Oppussing

Perax AS

Conradis Gate 1a, 0559 Oslo
perfectart.no er en nettbutikk som selger moderne oljemalerier, mirrorstickers, bildeoppheng og annen kunst. Vi har stort utvalg av gruppe- og enkeltmalerier.
Stikkord: Malerier oljemalerier moderne malerier bilder bildeoppheng gruppemalerier malerier gruppe

Norsk Tid AS

Karoline Kristiansensvei 6, 0661 Oslo
tidBANK gjør det enklere for mer enn 50000 ansatte og ledere i arbeidslivet å alltid være oppdatert med timeliste, fleksitid, avspasering, ferieregnskap, overtid, sykefraværsoppfølging og timer fordelt på aktiviteter og prosjekter.

Vi utvikler og implementerer den webbaserte applikasjonen tidBANK® i norsk arbeidsliv. tidBANK® erstatter rutiner basert på etterregistrering i timelister og portaler med fortløpende avvikskoding fra PC, mobil- / smarttelefon og tid-terminaler.

Vårt erfarne fagmiljø får ros for sin kompetanse om arbeidstidsavtaler, fleksitid, ferielov, arbeidsmiljølov og regelverk for sykefravær, når vi bidrar til å etablere merkbare rutineforbedringer hos våre kunder.

Vi gir deg tiden tilbake - om du lar tidBANK forvalte den for deg!
Stikkord: Tidsregistrering tidbank timeregistrering timerapportering timelister timeføring tidsystem tidssystem tidsregistreringsutstyr tidsregistrering tidregistrering sykefravær stemplingsur stempling statistikk skift registrering prosjektstyring prosjektregistrering prosjekt programvare personalsystem overtid mønstring lønnssystem

Treff på: Oslo

Ane Thon Knutsen

Marstrandgata 13 B, 0566 Oslo
Grafisk design

Treff på: Oslo

Bukkehammaren Design Studio Renan N De Sousa Dyrnes

Konows Gate 17e, 0196 Oslo
Bukkehammaren er en nyetablert Grafisk Design studio som holder til i Oslo. Vår hovedfokus er profilering, foto og webdesign. Vi har driver med målrettet grafisk design som treffer målgruppen kundene er ute etter, gjennom studie og jobb har vi fått en rekke erfaringer innen profilering og web.
Vi lager det meste innenfor profilering og prisene tilpasses til hva slags oppdrag som blir gitt og hvor mye og hva som må produseres.


Kontakt oss | FAQ | Bedrifter | Stikkord | Personer | Produkter
Tjenesten drives av Vestover AS. Copyright © 2014. Anbefalt i test, billigst og best!